فلافل نخود و سیب زمینی

راستش خواستم بنویسم فلافل نود و دو دیدم خوب نیست .

اگر دیدید فلافلی بیشتر از بقیه پف کرده بدانید مواد نشاسته ای مثل سیب زمینی یاآرد دارد.

در ضمن با سیب زمینی فلافل تردتر می شود.

مواد لازم:

نخود یک لیوان  حدود دوازده تا بیست و چهار ساعت باید خیس بخورد.بعد صافش می کنیم.

سیب زمینی دو عدد پوستش را می کنیم.

سیر یک حبه

جعفری یا سبزیجات خشک معطر دیگر یک قاشق غذا خوری

فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری

فلفل قرمز دو عدد یا یک قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز

نمک یک قاشق غذا خوری

در صورت تمایل نمک و فلفل را می شود کم و زیاد کرد.یا از انواع دیگر فلفل هم استفاده کرد.

روغن نصف لیوان یا تا حدی که در ظرف روی فلافل را بپوشاند.

 

سیب زمینی را کمی خرد کرده همه ی مواد را چرخ یا آسیاب می کنیم.

 

با دست یا وسیله حدود یک قاشق غذا خوری از مواد را به شکل دایره در آورده

و  در روغن داغ می اندازیم.

 

قطرظرفی که برای سرخ کردن استفاده می کنیم باید کم باشد تا روغنی که می ریزیم عمق بیشتری داشته که روی فلافل ها را بپوشاند.در ضمن روغن کمتری به بیرون می پاشد.

هر دو روی فلافل را سرخ کرده و از روغن خارج می کنیم.

 

 

/ 5 نظر / 19 بازدید
مهری خطیبون

سلام خسته نباشی خانم خانمها باز هم گل کاشتی و دستور یک غذایی رو نوشتی که رخساره عاشقش امروز برم بازار و نخود تنها بخرم و برای فردا درست کنم راستی آدرس وبلاگ مینا جون برام بفرست

مهری خطیبون

سلام به جاری عزیز دست گلت درد نکنه واقعا دستور فلافلی که داده بودی خیلی خوشمزه شده همین الان حاضر شد و بچه ها خوردن خوششون اومد بازم ممنونم منتظر غذاهای دیگت هستم[گل][ماچ][خنده]

ترنم

سلام گلم . خدا قوت . عجب فلافلی پزوندی خواهر . دست شما درد نکنه . نوش جونتون . خوشحال میشم به وبلاگ آشپزی منم سر بزنی . به امید دیدار دوستم .

ترنجی

سلام خوبین؟ چرا فلافله عکس نداشت اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معلومه که خوشمزه شده

می خواهم درست کنم