ماراتنی به نام کوفته

 

آب کوفته :

 آب لپه  + پیاز داغ باقی مانده + نمک  وزردچوبه  و  فلفل سیاه  و دارچین هرچه قدر باقی مانده+ یک قاشق از مایه کوفته  + باقی مانده آلو و گردو  + آب جوش آن قدر که سه چهارم عمق ظرف را پر کند را چند دقیقه می جوشانیم. قطر ظرف باید اندازه ای باشد که کوفته ها بدون این که به هم بچسبند در آن   جا بگیرند.وگرنه باید کوفته ها را در چند نوبت بپزیم.

کوفته ها را به آرامی درون آب می اندازیم.

 اولش در ظرف را نمی گذاریم تا کمی کوفته ها خودشان را بگیرند.می شود یک کوفته ی خیلی کوچک توی آب انداخت تا ببینیم باز می شود یا نه اگر باز شد به مایع تخم مرغ خام اضافه کرده و ورز می دهیم.

از آنجایی که من همه ی دستورها را عوض می کنم به آب این کوفته رب سرخ شده و فلفل دلمه ای اضافه کردم.خوشمزه هم شد.البته با عرض پوزش از زن عموی عزیمچشمک

 

  پایان ماراتن کوفته !

پشت صحنه ی کوفته

 

/ 10 نظر / 8 بازدید
مهری خطیبون

باز هم به قول رخساره گل کاشتی واقعا زن عمو ها چقدر خوب هستند سعی میکنم تا آخر هفته این غذا رو درست کنم [ماچ][گل]

تیراژه

سلام بانو امینی عزیز با این چشمهای تا به تا از شدت گرسنگی ای که بعد از دیدن عکسها بر بنده عارض شده! به نظرم آمد جای کوفته قلقلی های کوچولویی که با گوشت چرخکرده درست کردید در عکس نهایی خالی است. آن بی نواها چه شدند؟ کجا رفتند؟ نوش جانتان باشه بانو و سپاس از آموزشتان.

تیراژه

بله! دفعه ی قبل گویا تصور طعم کوفته ها، سایر حواس ها را اعم از شنوایی و بینایی از کار انداخته بود! مرسی بانو. امیدوارم یک روز قسمت من نیز بشود هم کوفته ی خوش آب و رنگتان و هم جایزه ی وسطش!

ترنم

مژگان عزیز گل کاشتی . ولی من همیشه کوفته هام وا میره . ولی خوشمزه میشه . اما به قول شما یه ماراتنی واسه خودش .... عالی شده گلم . نوش جونتون . عزیزم با افتخار لینک شدی . آپم .

ریتا

دست شما درد نکنه... خیلی زحمت کشیدی ولی ما که اهلش نیستیم! من با این ووروجکی که هی تند تند میگه: جیش... املتم به زور! [چشمک]

جرم شناس

وااااى خانم امىنىىىى فوق العاده هستىن شما فوق العاده عجب كوفته هاىىىىىىى

زیتون

تنوع = شادابی سالی یک بار هم که دور هم جمع بشین درست کنین لذت دارد بقول اون دوست املت هم بزور امروزه میشه درست کرد چون 3بعدنصف شب از پای تلوزیون بلندبشی بخوابی تا سه بعدازظهرخوابی !!دیگه باید ی چیزی سمبل کرد که بقول قرائتی جویدن نخواد فرتی قورت داد !! املت که سردی اش هم بخاطر گوجه بالا است وافراد طبع سرد درهوای سرد بخورند ممکن است سکته مغزی بشن ویک طرف بدنشون شل بشه مثل کله پاچه یا مثل پلو ماهی است شدت سردی اش فلج کنندگی اش زیاداست اما این کوفته چون تخم مرغ ولپه وپیازش ویتامین ب زیادی دارد مقوی وگرم است البته گوشت گاو وگوساله هم سردهستند بهتراست قبل ازانکه سکته کنی فلج بشی لگن بهت بدن خجالت این وان رابکشی بفکر سلامتی خودت باشی نه به فکر ارزونی یا راحتی گوشتش

زیتون

آبجی مژگان عزیز من جهنم وبهشت نیستم بگی کسی نیومده وندیده ! من محصول کله پاچه خوری وسکته مغزی ام باهات دعوا میکنم چیز سرد بخوری اونم توی این هوای سرد چرا چشماتو بهم میزاری مثل من بشی بیفتی تو خونه بعدبخواهی تصمیم بگیری رعایت کنی که نوش داروی بعد مرگ سهراب بشه ! چرا دلت برای بچه هایت نمیسوزد البته میدونم شب وروز خودت می سوزی تا شکمشون سیرکنی چون فطرت مادرها اینطوراست اما فکر اینو نمیکنی که وقتی مریض بشی بیفتی دیگه این بچه ها یک روز خوش ندارند مثل شمع اب میشن وکاری نمی توانند برایت بکنند تا سلامتت را باز یابی

[لبخند]

سلام

منم خیلی دوس دارم. کوفته های شما خیلی عال شده! من گوشت گوساله و چربی بعبعی قاطی شده دارهم! چربی بالا!! کوفته ارزو نکنم تا این گوشت چری ها تموم شه!