مرغ نود و دو

 اول :مرغ را تا جای ممکن روزانه تهیه کنید.

دوم :از ظرف استیل یا لعابی با قطری که تمام قطعات مرغ را در یک لایه جا بگیرد استفاده کنید.بدترین ظرف برای این کار تفلون است.

سوم :این که نوشتم نود و دو یعنی هر وقت دلم بخواهد دستورهر غذایی را تغییر می دهم. بعداً این جا را می خوانم و می گویم : من مرغ را این جوری می پختم؟!

مواد لازم:

نصف مرغ     پیاز یک عدد   سیر یک حبه   هویج یک عدد   فلفل دلمه ای یک هشتم فلفل    چوب دارچین یک بندانگشت   رب دو قاشق غذا خوری   آب لیمو یا آب سایر مرکبات دو قاشق غذا خوری   ادویه :فلفل سیاه زردچوبه  یک قاشق چای خوری  زعفران یک چهارم قاشق چای خوری   نمک یک قاشق غذا خوری   روغن دو قاشق غذاخوری   آب دو لیوان

پیاز را خرد کرده در روغن تفت می ذهیم تا رنگش تغییر کند. مرغ را هم تفت می دهیم.

البته من یک بسته ی ده گرمی کره داشتم که به جای پول خرد موقع خریدن پنیر گرفته بودم.پیاز را با آن تفت دادم.

  

ادویه را با نمک مخلوط می کنیم. رب را با آب لیمو یا هر نوع مرکبات دیگر مخلوط می کنیم. هویج را خرد می کنیم.

 ادویه ها را با نمک مخلوط کرده روی مرغ ها می پاشیم.

 

 مخلوط رب و آب مرکبات را روی مرغ ریخته فلفل دلمه ای و هویج و سیر و چوب دارچین را کنار مرغ ها می گذاریم.

آب را از گوشه به مرغ ها اضافه می کنیم تا حدی آب می ریزیم که به رب روی مرغ ها نرسد.

 در ظرف را گذاشته با حرارت بسیار کم روی شعله پخش کن دو الی سه ساعت می پزیم تا روغن بیندازد.

 این مرغ را با نان و برنج می توان میل کرد.

/ 10 نظر / 12 بازدید
mohandes

سلام مژگان جون کلاس آشپزیت باحاله ها[ماچ][خنده][دست][گل]

مهری خطیبون

سلام به جاری عزیز دست گلت درد نکنه که این قدر غذاهای خوشمزه درست می کنی آدم گرسنه باشه و سر به وبلاگ شما هم بزن از گرسنگی میمیره حتما این غذا رو برای بچه ها درست می کنم

دل آرام

ای واااااااای من[خوشمزه] والا طعم و بوی غذاتون تا اینجا رسید خوش به حال اونهایی که میخورنش...

مامان محمدصدرا

سلام خيييييييييلي لطف كرديد ممنونم راستي ديروز كوكوي 92 همونكه با قارچ و پنير پيتزا بود و واسش درست كردم خيلي دوست داشت شايدم غذاهاش تكراري شده ازتون ممنونم انشالا كتاب رو هم ميخرم [چشمک][ماچ]

ترنج

سلام نوش جونتون مزگان جون اینکه بشقابهاتون شبیه بشقاب مامانه خیلیخوبه ها [گل][چشمک][چشمک][چشمک][چشمک][چشمک][چشمک][چشمک][چشمک] راستی زعفران با سیر و ادویه جات دیگه منافاتی نداره؟ یا بوی کره توی غذا نمیمونه؟

ماشا

سلام گرامی دوست مهربان. دیمه خاو دالی نویشتویر مه یم! خوابی دیده ام در بیداری. کابوسی به وقت هوشیاری.شوئی گیر شب شده ام در روز روشن.. واتوره با کابوس به روز است و منتظر نقد و نظرت.

ریتا

منم مرغ رو اینجوری درست می کنم ولی یه فرق داره. اول مرغ رو خوب سرخ میکنم بعد پیازداغ میریزم توش. فلفل سیاه، نمک زعفرون و آبلیمو میریزم با یه کم آب ریز ریز میجوشه و میپزه و واقعا انقدر خوشمزه میشه که بدون رب هم طعمش عالیه!