همین جوری من این جوری است!

امروز می خواستم برای دستور شله زرد یک عکس بگذارم  عکس های دوربین را که منتقل کردم  دیدم یازده تا عکس دارم  در حالی که فقط دو تا مربوط به شله زرد بود .وقتی نگاه کردم  مراحل شستشو  و آب گیری نارنگی هایی بود که از بس ترش بودند فقط یک چاره برایم مانده بود این که آبشان را بگیرم و به عنوان چاشنی توی غذا بریزم .مخصوصاً توی مرغ خوشمزه می شود. البته چون می خواستم برای چند وقت نگه داری کنم نیم ساعتی آب نارنگی ها را جوشاندم.

/ 8 نظر / 25 بازدید
زهرا

چقدرم که خوشرنگن [لبخند]

ریتا

منم شنیدم توی مرغ خوشمزه میشه ولی هیچوقت جرات ریسک کردن رو نداشتم!

mahtab مامان علیرضا

نوش جان کاش یک دستور ساده و کاربردی برای پخت مرغ هم بذارین ممنون میشم[قلب]

سمانه

اتفاقا امروز تو باشگاه یه خانومی داشت در مورد مرغ نارنجی (مرغ پخته شده با آب پرتقال) صحبت می کرد و میگفت که غذای خوشمزه ای شده و من ظهر داشتم به مامانم می گفتم ماشالا از بس که مرغ ها خوشمزه هستند به همه چیز باید متوسل شد تا یه کم طعم مرغ خوب بشه

lمامان محمدصدرا

سلام خاله مژگان حال شما ....يه عذرخواهيي بابت كم سر زدن بهتون دارم و اينكه ممنونم ...قربون دهنتون ....مطمين شدم بدجنس نيستم ...يه چيز ديگه اين پسر طلايي من خاله جون خيلي بدغذاست وزنشم خيلي كمه اصلا موندم چي واسش درست كنم ...اگه تجربه اي داريد خوشحالم ميكنيد بهم بگيد ...ممنونم بووووووووووس[گل][گل]

مریم (ازنوع دختردایی)

سلام عکسش عجب اشتها برانگیز ه بعدشم دوباره من توقابلمه چدن کیک پختم ‘ وای کلی ذوق کردم خودم خوشم آمد‘ خانواده ام پسندیدن وای خیلی خوب شد[خنده][خنده][خنده][خنده][خنده][خنده][خنده][خنده].