بوی غذای

الان که این را می نویسم از بوی غذای خودم رو به موت هستم و نمی دانم چه قدر می توانم خودم را نگه دارم چون دلم می خواهد تا ساعت سه که مینا می آید صبر کنم شاید هم سه ونیم که سپهر بیاید.

چند تا دستور آشپزی هست که عکسش توی دوربین است ولی چون کامپیوتر بهم ریخته بود و حالا که درست شده برنامه ی دوربین نصب نیست و سی دی اش هم خدا می داند کجاست ،توی صف مانده اند.

مادرم می گفت وقتی آدم خودش غذا را می پزد و بویش را زیاد حس می کند دل زده می شود و اشتهایش کم می شود .خب پس کو ؟! حیف که نیست تا ازش بپرسم.

/ 12 نظر / 19 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ربولی حسن کور

سلام خودمونيم هرچقدر فكر كردم نفهميدم چه كامنتي ميشه براي اين پست گذاشت؟!

سمیه

خدا مادرجونو رحمت کنه دهنش گلاب ولی باور کنید من وقتی غذا می پزم دلم می خواد زودتر درست بشه بخورمش اصلا وقتی بوش به مشامم می خوره می خوام دیوونه بشم فکر کنم توی دنیا از من شکمو تروجودنداره ولی دست پختتم هم خیلی خوب نیست ولی شکمو هستم دیگه[خجالت]

سید

سلام بنظرم خودت که غذا درست کنی اشتهات بیشتر میشه و وله داری ببینی چی درست کردی. الته وقتی کار آشپزی یه عادت بشه حق با مادر شماست [گل]

محمدرضا احدی

بگذار آدمها تا می توانند سنگ باشند؛ مهم این است که تو از نژاد چشمه ای؛ پس جاری باش و اجازه نده سنگ ها، مانع حرکت تو شوند؛ آنها را با نوازش هایت ذره ذره خرد کن و از روی آنها با لبخند عبور کن. پاینده و بهروز باشی[گل]

زیتون

درودخدابراو یک کیف سی دی مخصوص سی دی های سیستم داشته باش

زیتون

سیستم دنسروخ چیست؟ دنسروخ یا « سیستم خود درمانی بدن » ، سیستمی است بسیار ظریف و حساس و توانمند که در صورت جلوگیری از ورود سموم به بدن ، فرصت می یابد تا پسدادهای انبار شده در خون و سلولها راکه باعث سستی و ناتوانی آنها شده بود را دفع کرده و آنها را را تمیز و فعال نماید تا دوباره بدن به حالت طبیعی وسلامت خود باز گردد. خوراکی های آغشته به موادسمی و شیمیائی مثل موز -گیلاس- سوسیس و کالباس و همبرگر و کنسرو و غیره - قند و شکر و شیرینی قنادی و نوشابه و هرچه شکر درآن بکاررفته نخوریم بجایش خرما- عسل - مویز - توت خشک - میوه های شیرین - نان برنجی بخوریم یا شیرینی که خودمان درمنزل با عسل بجای شکر درست می کنیم،بجای روغن های موجود دربازار از روغن کنجد برای سرخ کردنی استفاده کنیم وبرای پیشگیری از میگرن روغن زیتون بودار بخوریم ، اسپره خوش بو کننده نزنیم عطرطبیعی بزنیم ، وایتکس و جوهرنمک که بکارمی بریم درب وپنجره را باز بگذاریم تا موج وسونامی سرطان را که در راه است مهار کنیم ان شاء الله

یک دندانپزشک

سلام... من عاشق وبلاگ شمام...اصلا هر وقت از مطب میام خونه و گرسنه هستم وبلاگ شما من رو سیر میکنه بانو...

ویولنیست

سلام[لبخند] مادرتون راست میگفتند.من هم با بوی غذا سیر میشم[لبخند]

زهرا

من که وقتی غذای مورد علاقه ام رو درست می کنم تا سرحد مرگ ازش می خورم و لذت می برم . یه همچین آدمیم من !!!!!!!

جرم شناس

من انقدر موقع اشپزى ناخنك مى زنم كه بعدش عمرا بتونم خوده غذا رو بخورم:-)))