بادامی

 این دستور را توی اینترنت به اسم پفک بادامی پیدا کردم ولی چون شیرینی من زیاد پف نکرد اسمش را بادامی گذاشتم.

 

 مواد لازم :

سفیده ی تخم مرغ چهار عدد   شکر دویست و بیست گرم   بادام پودر شده  سیصد گرم   وانیل  نصف قاشق چایخوری  پودر پسته دو قاشق غذا خوری برای تزیین

کاغذ روغنی هم برای کف سینی لازم است.

 سفیده ها را با همزن می زنیم تا از کاسه ی وارونه نریزند.شکر و پودر بادام و وانیل را کم کم به آن اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم می زنیم .

 فر را با دمای صد و هشتاد دقیقه روشن می کنیم.

 مواد را توی قیف ریخته و با فاصله روی کاغذ روغنی توی سینی می ریزیم.البته من به این نتیجه رسیدم که با قاشق راحت ترم.

 

 پودر پسته را روی شیرینی ها ریخته و سینی را دوازده دقیقه درون فر داغ صد و هشتاد درجه ی سانتیگراد می گذاریم.

حتماً حتماً صبر کنید تا شیرینی سرد شود بعد از کاغذ جدا کنید.

/ 2 نظر / 19 بازدید
زیتون

سلام خدا را شکر که با خوراکی های بسیارمقوی امسال راشروع کردید وقتی 90درصد مردم کمبود کلسیم دارند شب ها این بادامی را بخورند خیلی مشکلشون برطرف میشه وانشا’الله دعایت میکنند بجای شکرهمیشه سفارش کن عسل بریزند درغذا یا شیره انگور البته عسل سفیدترمیکندبهتراست

ربولي حسن كور

سلام من كه از آشپزي سررشته ندارم فقط اومدم سال نو را تبريك بگم