اسنک قارچ و گوشت نوع دوم

مواد لازم :

گوشت ران گوساله تکه ای حدود دویست گرم    پیاز متوسط یک عدد   برگ بو یک برگ    قارچ دویست گرم   پنیر تست ورقه ای چهار ورقه    نان تست هشت عدد   لیمو ترش یک عدد    نمک  فلفل سیاه  و آویشن هرکدام یک قاشق چایخوری    روغن یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

گوشت را با آب و پیاز و برگ بو آن قدر می پزیم که به راحتی ریش ریش شود (حدود سه ساعت یا بیشتر )بعد یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده صبر می کنیم تا ابش کشیده شده و سرد شود سپس آن را ریش ریش می کنیم.

قارچ را شسته ورقه ورقه کرده با روغن و آب لیمو ترش آن قدر حرارت می دهیم تا کاملاً آبش تبخیر شود.

نان تست های زیرین را در ساندویچ ساز قرار داده یک لایه قارچ بعد یک لایه گوشت یک ورقه پنیر  پودر آویشن و فلفل سیاه آخرش هم نان تست رویی را می گذاریم .

دستگاه را بسته صبر می کنیم تا نان ها تست شوند.

/ 4 نظر / 38 بازدید
ورامین نامه

سلام وقت بخیر وبلاگ خوبی داری خوشحال میشم به سایت ما هم سری بزنی هم تو وبلاگت لینکش کنی تا دیگران بیشتر با شهر ما آشنا بشن هم توش عضو بشی و از امکاناتش استفاده کنی

جرم شناس

خانوم امینی عالیه یه کدبانوی واقعی هستین شما راستی می دونستین میرزا قاسمی از غذاهای محلیه ماست؟[نیشخند]

مینا

واقعا خوشمزه به نظر میاد[لبخند]

زیتون

گوشت گوساله و قارچ سرد وتر و پنیر سردوخشک است سه تا سردی کنار هم اسیدبدن به توان 3میشه احتمال سکته دربدن افراد طبع سرد درهوای سردباخوردن غذای سرد زیاداست لذا قبلش باید یک قاشق اویشن وسیاه دانه قورت دهندبعدشروع کننداین غذا را خوردن یا بعدش چندتاخرما بخورند که گرم وخشک هستند اسیدبدن را مهار می کند مانع عفونت بدن اعم ازسوزش ادرار وعفونت روده ای وخلط گلو وجوش پوستی وکیست وفیبروم وافته وکلسترول بد میشه مانع رسوب گرفتگی عروق میشه مانع کدری وزشتی پوست وبیماری روانی توهم جذابیت میشه وسواس اینکه زشتیم ازبین میره