مواد لازم :انبه تازه ی سبز 2کیلو   نمک به مقدار لازم    تمبرهندی 1بسته   رب گوجه فرنگی 1قاشق سوپخوری  سرکه به مقدار لازم

ادویه :پودر زنجبیل 1قاشق چایخوری   پودر دارچین 1قاشق چایخوری   پودرفلفل قرمز   1قاشق غذا خوری   هل سائیده 1قاشق چایخوری   زعفران آب کرده 2/1قاشق چای خوری

طرز تهیه :انبه را از طول برش می دهیم ولی نصف نمی کنیم مغز آن را در می آوریم.نمک زیاد داخل وبیرون انبه می زنیم وآنها را در یک صافی چیده و24ساعت جلوی آفتاب می گذاریم.تمبر هندی را حدود 6ساعت در آب خیس می کنیم .آب آن را صاف کرده با رب قاطی می کنیم.یک بار می جوشانیم وگرنه کپک می زند.ادویه را به آن اضافه کرده انبه ها را درون آن ریخته با هم یک بار می جوشانیم.بعد از اینکه سرد شد درون شیشه ریخته وسرکه می ریزیم.