مواد لازم :برنج 2پیمانه(پیمانه پلوپز)   سبزی دلمه(گشنیز جعفری پیازچه شبد ترخون مرزه ریحان )5/0کیلو   لپه 1پیمانه   گوشت چرخ کرده 250گرم   آلوبخارا 1لیوان   برگ مو 5/0کیلو   پیاز متوسط  2عدد   نمک وفلفل(سیاه) وزرد چوبه به مقدار دلخواه   روغن به مقدار لازم   شکر 2/1لیوان   سرکه 4/1 لیوان

طرز تهیه :1-مایع وسط دلمه: برنج را شسته 2ساعت قبل خیس می کنیم.لپه را با آب زرد چوبه خوب می پزیم .سبزی را شسته و خرد می کنیم . پیاز را نگینی خرد کرده سرخ کرده فلفل و زرد چوبه می زنیم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده سرخ می کنیم .پیاز وگوشت را از روی حرارت برداشته برنج ولپه وسبزی را با آن مخلوط می کنیم.آلو را5ساعت قبل می خیسانیم وبه مخلوط بالا اضافه می کنیم .

2-برگ مو ها را شسته دم آنها را با قیچی می گیریم.کف قابلمه را روغن ریخته دو ردیف برگ مو می چینیم .اگربرگ موها خیلی کلفت باشند یک جوش با آب ونمک می دهیم ولی اگر نازک یا معمولی باشند بدون جوشاندن دوعدد برگ را روی هم گذاشته به طوری که سوراخهای هم را بپوشانند.وسط آنها مایع رامی گذاریم و می پیچیم.از طرفی که لبه برگها آزاد است منظم به صورت دایره های متحد المرکز می چینیم.یک بشقاب پیرکس که از دهانه قابلمه کوچکتر باشد روی دلمه ها می گذاریم ویک ظرف سنگین پیرکس روی آن قرار می دهیم.روی دلمه ها آب وروغن داغ یا آب گوشت ساده می ریزیم تا به سطح بشقاب برسد.ابتدا حرارت را زیاد بعد از جوش آمدن حرارت را کم می کنیم.وقتی دلمه ها شکل گرفت ظرف سنگین را بر داشته در قابلمه را می زنیم .

3-چاشنی :(می توان دلمه را بدون چاشنی یا با چاشنی های دیگر پخت.)وقتی دلمه ها پختند در صورت تمایل نصف لیوان شکر وربع لیوان سرکه (بسته به ذائقه می توان مقدار ودرصد چاشنی را تغییر داد)را باآب مخلوط کرده روی دلمه ها می ریزیم با حرارت کم می پزیم تا به خورد آنها رود.