مواد لازم: زرد آلو 1کیلو   شکر 5/1 کیلو

طرز تهیه: زردآلوی سفت را از وسط نصف کرده وهسته اش را در می آوریم کف ظرف شکر ریخته یک ردیف زرد آلو ریخته ودوباره شکر می ریزیم یک لایه زرد آلو ویک لایه دیگر شکر می ریزیم تا شکر وزرد آلو تمام شود .دو ساعت به همین حالت در یخچال می گذاریم .نصف لیوان آب روی آنها ریخته ابتدا روی حرارت ملایم (تازمانی که آب بیاندارد.)بعد باحرارت زیاد می پزیم کف آن را می گیریم ودوباره با حرارت ملایم آرام آرام می پزیم تا قوام بیاید.