مواد لازم:خرما (ازنوع دشتستانی)   آرد 1لیوان    روغن مایع به مقدار لازم   پودر دارچین به مقدار لازم   مغزگردوی نیم کوب250 گرم   کیسه پلاستیکی بزرگ به مقدار لازم 

طرز تهیه: هسته ی خرما رادر آورده چرخ می کنیم .آرد راباروغن  تفت می دهیم .خرما ی چرخ شده را در یک ظرف آلومینیومی 10دقیقه با حرارت ملایم نرم می کنیم وکنار می گذاریم .پشت یک سینی گرد کیسه پلاستیک بزرگ باز شده پهن می کنیم وکمی چرب می کنیم به اندازه ی یک پرتقال روی پلاستیک پهن کرده صاف می کنیم تا ارتفاع آن 5/. سانتیمتر شود آرد وروغن را روی خرما ریخته بعد پودر دارچین وبعد گردو را می ریزیم وخرما را به صورت لوله در می آوریم سرش را جمع کرده 6-5ساعت در فریزر می گذاریم . هر وقت خواستیم از فریزر بیرون آورده وبه صورت رولت برش می دهیم.