مواد لازم : ماهی قزل آلای متوسط   نمک زرد چوبه فلفل سیاه زنجبیل به مقدار دلخواه  آردبه مقدار لازم   آب لیمو هر ماهی یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه : یک شکاف طولی به شکم ماهی می دهیم تازیر دهان ماهی شکمش را خالی می کنیم بادست مهره های ماهی را از پشت فشار می دهیم تا استخوانها از گوشت جدا شوندواز بدن ماهی بیرون می کشیم .ماهی را شسته نمک وادویه را روی آن می پاشیم.آبلیمو راروی ماهی می ریزیم.آرد رامی پاشیم.سپس ماهی را در روغن با حرارت زیاد سرخ می کنیم .ابتدا طرف بدون پوست ماهی را سرخ می کنیم.