مواد لازم : گوشت 250گرم   لپه 2/1پیمانه   پیاز متوسط 1عدد  رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری  نمک فلفل سیاه وزرد چوبه به مقدار دلخواه   روغن به مقدار لازم بادمجان قلمی 1کیلو 

طرز تهیه :گوشت را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت می دهیم ادویه را اضافه کرده لپه را هم تفت داده رب را هم تفت می دهیم  .آب اضافه کرده و می گذاریم با حرارت ملایم بپرد .بادمجان را پوست کنده نمک زده شسته آبش را می گیریم وسرخ می کنیم . وقتی گوشت پخت بادمجان را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم  می پزیم.