این یکی از غذا های سنتی همدان است .

مواد لازم:گوشت سردست گوسفند250گرم   لوبیاسفید 4قاشق غذا خوری    عدس 4قاشق غذاخوری  پیاز متوسط 2عدد   کلم قمری 1کیلو   نمک وزرد چوبه به مقدار دلخواه روغن به مقدارلازم

طرز تهیه : لوبیا راحداقل 6 ساعت قبل در آب سرد خیس کرده آبش را دور ریخته باگوشت وآب تقریبا" می پزیم. کلم (کلمها باید سبز وکوچک و بدون ریشه باشند.)راپوست کنده شبیه پرهای پرتقال خرد کرده سرخ می کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده سرخ می کنیم . زرد چوبه رااضافه کرده همه ی مواد راباهم تفت می دهیم با عدس ونمک به گوشت اضافه می کنیم .روی حرارت  متوسط می گذاریم تاتمام مواد پخته شوند.

این غذا باسیرکوبیده وماست یا کشک خورده می شود.