مواد لازم:  گوشت گوسفند یا گوساله ٢۵٠گرم    بامیه ٢۵٠گرم    پیاز متوسط ١ عدد   سیر ٧ حبه     سیب زمینی متوسط ١ عدد  گوجه فرنگی متوسط ٢عدد    رب گوجه فرنگی ٢قاشق غذاخوری آب لیمو ٢ قاشق غذا خوری   نمک وزرد چوبه وفلفل قرمز به مقدار دلخواه   روغن به مقدار لازم

طرز تهیه :  بامیه های ریز وسبز روشن را انتخاب کرده سر و ته آن را می زنیم پنج الی ده ساعت در آب سرد و نمک قرار می دهیم.  ( هر چه بیشتر بماند لیزی آن کمتر می شود.)سپس از آب خارج کرده درصافی می گذاریم تا آب آن برود و در روغن سرخ می کنیم. گوشت را به اندازه دو بند انگشت خرد کرده با آب می پزیم .پیاز را خلال کرده سرخ کرده زرد چوبه می زنیم .سیر راخلال کرده به پیاز اضافه می کنیم سیب زمینی را نگینی خرد کرده اضافه می کنیم پوست وتخم گوجه فرنگی را گرفته نگینی کرده با دو قاشق رب اضافه می کنیم وتفت می دهیم .همه ی مواد ونمک وفلفل قرمز (این غذا معمولا"بسیار تند تهیه می شود.) را به گوشت پخته اضافه می کنیم باحرارت متوسط می پزیم تا همه مواد پخته شوند قبل از کشیدن آبلیمو را اضافه می کنیم.