مواد لازم: گردوی کال سبز نرم نیم کیلو   سرکه به مقدار لازم   نمک به مقدار دلخواه  ادویه گردو ترشی( دارچین زنجبیل هل ) سه قاشق غذا خوری   تمبر هندی یک بسته  تمبر آلو دویست و پنجاه گرم  

طرز تهیه :گرو باید کاملا" نرم باشد . یک سوزن بلند رادر گردوها فرو می کنیم به طوری که از طرف دیگرشان بیرون بیاید . در آب نمک جوشان می اندازیم وقتی جوشید بیرون می آوریم .در آب سرد می ریزیم حدود سه تا چهار هفته هر روز آبش را عوض می کنیم هر وقت آبش تلخ نبود در صافی می ریزیم وقتی آبش رفت مقدار زیادی نمک رویش می پاشیم تا آبش را  بیرون بکشد.بعد از یک روز تمبر هندی وآلو را خیس کرده از صافی رد می کنیم می جوشانیم وقتی سرد شد ادویه را به آن اضافه می کنیم.گردو ها را در شیشه ریخته تمبر ها را روی آنرخته وآنقدر سرکه می ریزیم که کاملا" روی آنها پوشانده شود .ترشی درخارج از یخچال بعد ازدو تا سه هفته می رسد . هنگام خوردن گردو را برش داده وبر سر سفره می آوریم.