مواد لازم:یک لیوان سر خالی شکر   زرده تخم مرغ سه عدد   آرد یک قاشق غذاخوری   مغز گردوی خرد شده نصف پیمانه   وانیل ربع قاشق چایخوری    روغن مایع یک قاشق غذاخوری  

طرز تهیه :زرده ی تخم مرغ و شکر را با همزن آنقدر می زنیم که پف کند (بیست تا سی دقیقه)سپس گردوی خرد شده(با دست) آرد وانیل روغن را اضافه کرده با قاشق هم می زنیم . فر را از قبل گرم می کنیم .مواد را باقاشق چایخوری روی کاغذ روغنی در سینی فر می ریزیم .در طبقه وسط فر با حرارت متوسط به مدت ده تا پانزده دقیقه قرار می دهیم.سپس از فر در می آوریم واز کاغذ روغنی جدا می کنیم.