مواد لازم :  نصف مرغ یا  نیم کیلو گوشت گردن گوسفند    پیاز متوسط یک عدد   ماست چکیده نیم کیلو   زعفران ساییده نصف قاشق چایی خوری    نمک وفلفل به مقدار دلخواه   زرشک دو قاشق سوپخوری    روغن یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :    مرغ یا گوشت را با پیاز تفت داده با آب کاملا" می پزیم . زعفران نمک و فلفل را اضافه می کنیم.گوشت را از آب بیرون آورده ریش ریش می کنیم .ماست را هم زده در آب گوشت ریخته در حالی که حرارت ملایم است هم می زنیم قبل از این که بجوشد خاموش می کنیم .گوشت رادر ماست ریخته هم می زنیم در کاسه می کشیم رویش زرشک سرخ شده می ریزیم. این خورشت مانند حلیم کش دار می شود.