مواد لازم:٢/١ مرغ پوست کنده تکه شده    پیاز متوسط ١عدد   نمک به مقدار دلخواه   ادویه :فلفل سیاه  دارچین زعفران زنجبیل هل ساییده از هرکدام۴/١ قاشق چایخوری روغن یک قاشق سوپخوری    رب گوجه فرنگی 2قاشق غذا خوری    آب لیمو 1قاشق غذاخوری

طرز تهیه: روغن رادر ظرف ریخته تکه های مرغ رادرآن چیده ( مرغ ها در کف قابلمه جا شوند بهتر است.) پیاز های خلال را اضافه کرده با حرارت بیشتر از متوسط تفت می دهیم.نمک را در یک ظرف کوچک ریخته ادویه را توی آن ریخته هم می زنیم .مخلوط نمک وادویه را روی مرغها می پاشیم طوری که همه ی مرغها به آن آغشته شوند رب را ریخته تفت می دهیم .آب لیمو وبعدیک لیوان آب را می ریزیم نباید آب از سطح مرغ بالاتر باشد.درش را می گذاریم .وقتی جوش آمدحرارت راتا حد ممکن کم می کنیم تا کم کم بپزد . در صورتی که آب غذا کم شد هر بار یک لیوان آب اضافه می کنیم.