مواد لازم:برنج دو پیمانه    سیب زمینی متوسط ٣عدد    شبد خشک٢قاشق سوپخوری  نمک وروغن به مقدار دلخواه

طرز تهیه :برنج را شسته حداقل دوساعت با نمک خیس می کنیم .دو عدد از سیب زمینی هارا خلال کرده یکی را برای ته دیگ ورقه می کنیم .آب را جوش آورده نمک در آن ریخته برنج را می ریزیم .قبل از اینکه برنج کاملا" نرم شود  خلال سیب زمینی را در آب وبرنج می ریزیم یک بار که جوشید برنج را صاف کرده ته قابلمه روغن ریخته سیب زمینی ورقه را می چینیم برنج وسیب زمینی راروی آن ریخته لابلایش شبد می پاشیم.یک قاشق غذاخوری روغن روی برنج ریخته درش را می گذاریم تا با حرارت زیاد داغ شود یک استکان آب روی برنج ریخته درش را می گذاریم زیرش را کم می کنیم تا دم بکشد.