خورشت کنگر

مواد لازم:گوشت تکه شده  به اندازه دوبند انگشت  دویست وپنجاه گرم    پیاز متوسط یک عدد   کنگریک کیلو   نمک وادویه(زرد چوبه فلفل سیاه) به مقدار دلخواه  روغن به مقدار لازم   غوره یک فنجان(یا دو قاشق سوپ خوری آب غوره)

طرز تهیه:کنگر را پاک کرده چند بار در آب خیسانده ومی شوییم.بعد از اینکه آبش رفت سرخ می کنیم .پیاز را خلال کرده سرخ می کنیم ادویه را اضافه کرده .گوشتها را تفت داده هر سه را در دیگ زود پز با آب می پزیم.(حدود یک ساعت)وقتی پختند نمک وغوره را اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط می گذاریم.ده دقیقه بعد آماده است.