مواد لازم:برنج ٢پیمانه    رشته ی پلویی١بشقاب غذاخوری سر پر   سیب زمینی یانان به اندازه ته دیگ   روغن به مقدار لازم   نمک به مقدار دلخواه

طرز تهیه:برنج را شسته با نمک خیس می کنیم.(حداقل ٢ساعت) آب را جوش آورده برنج را در آن می ریزیم.وقتی مغز دانه برنج نرم شدزیرش را خاموش کرده رشته ی بو داده رادر آن می ریزیم وکمی هم می زنیم سپس آن را صاف کرده ته قابلمه روغن ریخته نان یا سیب زمینی ورقه شده می گذاریم روی برنج ورشته کمی آب سرد می ریزیم وقتی آبش رفت روی ته دیگ می ریزیم کمی روغن روی آن ریخته درش را گذاشته وقتی داغ شد یک استکان آب روی آن ریخته درش را می گذاریم.زیرش را کم کرده تا دم بکشد. این پلو را باکشمش پیاز داغ  یا املت  یا مرغ یا ... می توان خورد.