اولین بار که مشاور تغذیه مان گفت توی سوپ آب قلم بریز هاج و واج نگاهش کردم .گفت بلدی آب قلم درست کنی ؟

من که برای کاهش وزن پیشش رفته بودم نمی توانستم به آب قلمی می شناختم فکر نکنم .گفتم نه  .

بعد این دستور را داد :

یک قلم گاو را توی قابلمه ای که جا بشو گذاشته آنقدر آب می ریزیم تا رویش را بگیرد با حرارت ملایم آنقدر می پزیم (سه چهار ساعت یا بیشتر )تا بافت پیوندی اطرافش کاملا نرم شود.بعد آبش را جداکرده بعد از سرد شدن در یخچال گذاشته چربی اش که منجمد شد چربی را کاملا برداشته دور می ریزیم.یک ماده ی ژله ای می ماند  که با قاشق یا کارد تکه تکه  کرده توی فریزر می گذاریم .

هر بار که سوپ یا خوراک بدون گوشت درست می کنیم نفری یک قاشق غذاخوری تویش می ریریم.