از وقتی مزایای گوشت بوقلمون را شنیدم و این که احتمالا هورمون ندارد به فکر اختراع غذا با آن افتادم.

حالا اختراع_اختراع هم نه ولی بالاخره وارد برنامه ی غذایی مان بشود.

یکی دیگر از مواد دوست داشتنی جو دوسر است که سوپش را نوشته بودم.اینجا هم سعی کردم استفاده کنم.

مواد لازم:

گوشت بدون استخوان بوقلمون نیم کیلو

جو دوسر پرک شده دو قاشق

فلفل دلمه ای نصف عدد

ساقه ی کرفس یک عدد

پیاز متوسط  یک عدد

سیر چهار حبه

نمک یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری زنجبیل نصف قاشق چایخوری

روغن کنجد یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

همه ی مواد درشت را خرد و چرخ کرده نمک و ادویه را اضافه می کنیم و کمی فقط کمی که مخلوط شوند ورز می دهیم. 

کف تابه را چرب کرده ابتدا حرارت را زیاد کرده با دست به کباب ها شکل کباب یا هر شکی که دوست داریم داده و توی نابه می گذاریم وقتی کباب ها خودشان را جمع کردند و یک طرفشان پخت برشان می گردانیم و حرارت زیر غذا را کم می کنیم تا طرف دیگر هم پخته و طلایی شود دوباره برگردانده تا هر دو طرف طلایی شوند.

این غذا را هم با برنج و هم با نان می شود نوش جان کرد.