مواد لازم:

گوشت راسته گوساله ورقه شده دویست گرم   سینه ی مرغ بدون استخوان ورقه شده دویست گرم   فلفل دلمه ای یک عدد   پیاز ورقه شده یک عدد   کیوی ورقه شده یک عدد

پنیر پیتزای ورقه ای یک عدد   نمک یک قاشق مربا خوری  فلفل سیاه فلفل یک قاشق چایخوری آویشن یک قاشق چایخوری  روغن برای سرخ کردن

گوشت قرمز را با نصف ادویه و پیاز و تمام کیوی مخلوط می کنیم.بیشتر از بیست دقیقه نباید کیوی با گوشت تماس داشته باشد.نگران

بقیه ی مواد را با گوشت سفید مخلوط می کنیم.

بعد از بیست دقیقه یک لایه گوشت قرمز گذاشته یک تکه پنیر ورقه ای کوچک تر از گوشت وسطش می گذاریم.روی آن کمی فلفل دلمه ای خورد شده ریخته و یک لایه گوشت سفید می گذاریم.

 

لبه های گوشت را بالا آورده و جمع کرده با چاقو روی لبه ها چند ضربه می زنیم.

دو طرف کوردن بلو را در روغن سرخ می کنیم.

 نسبت به قطر تابه تعداد کمی کردن بلو را هر بار در روغن می اندازیم تا سرخ شده و آبکی نشود.