مواد لازم:

گوشت گوساله یا گوسفند دویست گرم     فیله ی مرغ دویست گرم    پیاز یک عدد   سیر دو حبه    فلفل دلمه ای یک عدد    فلفل سیاه یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده یک قاشق چایخوری   نمک یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

گوشت ومرغ را به صورت نواری باریک و دراز (دو برابردرازی انگشت) بریده ،پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کرده ، سیر را ریز خرد کرده با بقیه ی مواد ترکیب کرده دوساعت در یخچال نگه می داریم.

 

یک نوار گوشت مرغ را روی گوشت گوساله گذاشته دور هم پیچیده یک تکه فلفل دلمه ای را به خلال دندان زده ،خلال دندان را از توی تمام لایه های گوشت رد می کنیم.

کف تابه را چرب کرده روی حرارت زیاد گذاشته، گوشت ها را توی آن با فاصله می چینیم.

 

در تابه را بسته ، پشت و رو می کنیم.

آن قدر تابه را روی حرارت زیاد پشت و رو می کنیم تا کاملاً کباب ها پخته شوند.