من در وبلاگ آشپزخونه ، این دستور را دیدم و طبق معمول نتوانستم دستور را تغییر ندهم و شد این رولت و چند تا غذای دیگر که بعداً خواهم نوشت.با تشکر از دوست عزیزم.

مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان یک عدد  ادویه (زنجبیل و سیر رنده شده فلفل سیاه پودر آویشن) دو قاشق غذا خوری نمک یک قاشق غذا خوری                        قارچ ورقه شده با یک قاشق آب لیمو و روغن تفت داده شده  یک پیمانه   خیار شور رنده شده یک پیمانه   جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری   سس مایونز یک پیمانه

طرز تهیه :

سینه ی مرغ را ورقه کرده روی آن ادویه ونمک زده نیم ساعت بعد بخار پز کرده یا سرخ می کنیم.

مواد نان : آرد یک لیوان   تخم مرغ دو عدد   روغن مایع یک چهارم لیوان    شیر یک لیوان   بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری   نمک نصف قاشق چایخوری

طرز پخت نان:

مواد خشک را مخلوط کرده بقیه ی مواد را به آن ها اضافه می کنیم.

مواد را با همزن دستی پنج دقیقه هم می زنیم.یک مایع به دست می آید که به آسانی از ملاقه می ریزد.

کف تابه را چرب کرده با حرارت متوسط داغ می کنیم و مایع را با ملاقه درون تابه ی مستطیل می ریزیم. شبیه پنکیک.با این مایع بسته به اندازه ی تابه دو تا سه عدد نان درست می شود.

وقتی یک طرف نان برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر هم برشته شود.

نان را در ظرف دیگری گذاشته صبر می کنیم تا سرد شود.

روی آن مایونز مالیده ،مرغ و قارچ و جعفری را به صورت یک نواخت و به ترتیب می ریزیم.

نان و محتویاتش را لوله می کنیم.می توانیم اضافه هایش را ببریم.

روی آن مایونز مالیده و تزیینش می کنیم.