چند روز بود فکر می کردم ما این همه ترشی مخلوط داریم ولی مربای مخلوط خیلی کم است.بعد تصمیم گرفتم از چغندر (لبو) به و هویج استفاده کنم و یک مربای مخلوط بسازم.

خوب یک روش این است که همه را رنده کنیم ولی من دلم می خواست موقع خوردن بفهمم که کدامشان را می خورم . پس همه را نگینی خرد کردم.

مواد لازم :

به  هویج  چغندر  از هرکدام یک پیمانه مثلاً یک فنجان    شکر چهار فنجان    آب شش فنجان    آب لیمو یک قاشق سوپ خوری    گلاب یک قاشق سوپخوری

به و هویج و چغندر را با سه فنجان آب روی حرارت متوسط چهل و پنج دقیقه الی یک ساعت می پزیم تا آبش تقریباً تمام شود .

دقت کنید با توجه به حرارت و اندازه ی ظرف آب تمام  نشود و مربا بسوزد.

شکر و بقیه ی آب را اضافه کرده یک ساعت دیگربا حرارت کم می پزیم .

اگر آب نسبت به مربا زیاد مانده بود حرارت را متوسط کرده و صبر می کنیم تا نیم ساعت دیگر بپزد.

آب لیمو و گلاب را اضافه کرده یک ربع با حرارت کم می پزیم.تا روی مربا کف ظاهر شود.چند جوش که زد حرارت را خاموش کرده صبر می کنیم تا خنک شود سپس در شیشه می ریزیم.