ما با بوقلمون قهر بودیم و نمی خوردیم ولی خوب من دیدم یک روزی شاید به جز بوقلمون ! چیزی گیرمان نیاید چشمک و مجبور شویم بخوریم.

یک مشکل اساسی بوی آن بود که من با کمک برگ بو و رزماری  سیر و پیاز  برطرفش کردم.

چون گوشت آن سفت تر از مرغ است قبل از سوخاری کردن حسابی آن را با آب پختم حدود دو الی سه ساعت آبش را هم به خوردش دادم تا به اندازه ی نصف لیوان شد.

آبش را برای سس کنار می گذاریم.

یک تخم مرغ را با یک چهارم لیوان شیر و کمی نمک هم می زنیم.

گوشت پخته را به شیر و تخم مرغ آغشته می کنیم.

به آرد سوخاری هم آغشته می کنیم.

در روغن سرخ می کنیم.

برای تهیه ی سس قارچ ورقه شده را با روغن و آب لیمو تفت می دهیم .رب گوجه فرنگی را هم با آن ها تفت می دهیم.آب بوقلمون را اضافه کرده و بعد از این که یک جوش زد بر می داریم. می توانیم کلم بروکلی را هم با مواد بالا سوخاری کنیم.