مواد لازم :

گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند پانصد گرم    سینه ی مرغ صد وبیست گرم     پیاز متوسط رنده شده  یک عدد متوسط   سیر رنده شده یک حبه ی کوچک    نمک  یک قاشق غذا خوری سر پر    فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری   فلفل دلمه ای رنده شده یک قاشق مربا خوری    زعفران یک چهارم قاشق چایخوری   روغن دو قاشق غذا خوری

سینه ی مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کرده و به پیاز و نمک و فلفل ها آغشته می کنیم.

گوشت چرخ کرده را با بقیه ی مواد ورز داده و نیم ساعتی در یخچال می گذاریم.

 

به اندازه ی یک مشت از مایه برداشته به یک سیخ باریک (سیخ جوجه کباب) می گیریم و صافش می کنیم خیلی نباید نازک کنیم چون باز می شود .خام هم نمی ماند چون توی تابه آرام می پزد.

 

کمی روی آتش حرارت می دهیم تا فقط رنگش عوض شود.

تابه را روی حرارت گذاشته دو قاشق روغن در آن ریخته سیخ را از کباب بیرون کشیده و توی تابه می اندازیم.

پشت و روی کباب را با حرارت ملایم سرخ می کنیم .مواظب باشید با توجه به ضخامت کباب و حرارت تابه کباب حتماً مغز پخت شود.می شود تابه را درون فر گذاشت.