تمیز کردن میگو :

اول سر ودم و پوست میگو را جدا می کنیم یا تمیز شده از بازار می خریم بعد نگاه می کنیم اگر روی بسته نوشته شده باشد میگوی رگ زده که هیچ وگرنه باید با چاقو یک شکاف ایجاد کنیم و رگش (همان روده ی پشتی میگو) را از پشتش درآوریم.

 

مواد لازم:

اگر میگوها درشت باشند برای هر نفر هشت میگو در نظر می گیریم وگر نه هر چه سایز میگوها ریزتر باشد تعداد میگوها را بیشتر می کنیم.

اگر یک بسته پودر آماده ی خمیر پفکی بگیرید روی بسته همه ی دستورات رانوشته و چاشنی هم برای مزه دار کردن میگو دارد.

ولی از آن جا که هیچ دستوری از دست من جان سالم به در نمی برد من این کار را می کنم:

بیست تا میگوی ریز    یک حبه سیر    یک قاشق غذاخوری نمک   یک قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز   دو قاشق سوپخوری آرد    سه قاشق سوپ خوری پودر میگوپفکی   شیر یک چهارم لیوان  برای هرنفر   

روغن به اندازه ای که حداقل پنج سانتیمتر از کف ظرف بالا بیاید.

طرز تهیه :

سیر خرد شده   نمک و ادویه    را روی میگوها می ریزیم.

 

 شیر را توی پودر خمیر پفکی ریخته و هم می زنیم تا خمیری یکنواخت و غلیظ به دست آوریم .

 میگوها را به آرد آغشته می کنیم.

 

 روغن را داغ کرده میگوها را درون خمیر زده توی روغن سرخ می کنیم .ظرف با قطر کم ولبه ی بلند مناسب تر است.

 

 وقتی هر دوروی میگو سرخ شد از روغن درآورده با برنج یا بدون برنج(خودش خمیر دارد) میل می کنیم.