راستش خواستم بنویسم فلافل نود و دو دیدم خوب نیست .

اگر دیدید فلافلی بیشتر از بقیه پف کرده بدانید مواد نشاسته ای مثل سیب زمینی یاآرد دارد.

در ضمن با سیب زمینی فلافل تردتر می شود.

مواد لازم:

نخود یک لیوان  حدود دوازده تا بیست و چهار ساعت باید خیس بخورد.بعد صافش می کنیم.

سیب زمینی دو عدد پوستش را می کنیم.

سیر یک حبه

جعفری یا سبزیجات خشک معطر دیگر یک قاشق غذا خوری

فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری

فلفل قرمز دو عدد یا یک قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز

نمک یک قاشق غذا خوری

در صورت تمایل نمک و فلفل را می شود کم و زیاد کرد.یا از انواع دیگر فلفل هم استفاده کرد.

روغن نصف لیوان یا تا حدی که در ظرف روی فلافل را بپوشاند.

 

سیب زمینی را کمی خرد کرده همه ی مواد را چرخ یا آسیاب می کنیم.

 

با دست یا وسیله حدود یک قاشق غذا خوری از مواد را به شکل دایره در آورده

و  در روغن داغ می اندازیم.

 

قطرظرفی که برای سرخ کردن استفاده می کنیم باید کم باشد تا روغنی که می ریزیم عمق بیشتری داشته که روی فلافل ها را بپوشاند.در ضمن روغن کمتری به بیرون می پاشد.

هر دو روی فلافل را سرخ کرده و از روغن خارج می کنیم.