اول :مرغ را تا جای ممکن روزانه تهیه کنید.

دوم :از ظرف استیل یا لعابی با قطری که تمام قطعات مرغ را در یک لایه جا بگیرد استفاده کنید.بدترین ظرف برای این کار تفلون است.

سوم :این که نوشتم نود و دو یعنی هر وقت دلم بخواهد دستورهر غذایی را تغییر می دهم. بعداً این جا را می خوانم و می گویم : من مرغ را این جوری می پختم؟!

مواد لازم:

نصف مرغ     پیاز یک عدد   سیر یک حبه   هویج یک عدد   فلفل دلمه ای یک هشتم فلفل    چوب دارچین یک بندانگشت   رب دو قاشق غذا خوری   آب لیمو یا آب سایر مرکبات دو قاشق غذا خوری   ادویه :فلفل سیاه زردچوبه  یک قاشق چای خوری  زعفران یک چهارم قاشق چای خوری   نمک یک قاشق غذا خوری   روغن دو قاشق غذاخوری   آب دو لیوان

پیاز را خرد کرده در روغن تفت می ذهیم تا رنگش تغییر کند. مرغ را هم تفت می دهیم.

البته من یک بسته ی ده گرمی کره داشتم که به جای پول خرد موقع خریدن پنیر گرفته بودم.پیاز را با آن تفت دادم.

  

ادویه را با نمک مخلوط می کنیم. رب را با آب لیمو یا هر نوع مرکبات دیگر مخلوط می کنیم. هویج را خرد می کنیم.

 ادویه ها را با نمک مخلوط کرده روی مرغ ها می پاشیم.

 

 مخلوط رب و آب مرکبات را روی مرغ ریخته فلفل دلمه ای و هویج و سیر و چوب دارچین را کنار مرغ ها می گذاریم.

آب را از گوشه به مرغ ها اضافه می کنیم تا حدی آب می ریزیم که به رب روی مرغ ها نرسد.

 در ظرف را گذاشته با حرارت بسیار کم روی شعله پخش کن دو الی سه ساعت می پزیم تا روغن بیندازد.

 این مرغ را با نان و برنج می توان میل کرد.