مواد لازم:برنج ٢پیمانه   باقالی پاک شده١پیمانه   شبدخرد شده ٢/١پیمانه   نمک وروغن به مقدارلازم    ادویه درصورت تمایل 1قاشق مربا خوری

طرزتهیه: برنج را پاک کرده در آب ونمک خیس می کنیم.باقالی رااز دو پوست در آورده به صورت لپه در آورده با آب می پزیم .آب راجوش آورده نمک ریخته برنج را در آن ریخته وقتی برنج ها نرم شدند(زیر دندان صدا ندادند)باقالی ویک قاشق از شبدوکمی ادویه را ریخته وصاف می کنیم  در قابلمه روغن ریخته نان یا سیب زمینی ورقه شده می چینیم سپس برنج راریخته وشبد وبقیه ادویه رالابه لای آن می پاشیم.کمی روغن مایع روی آن ریخته در ظرف را می گذاریم وقتی داغ شدنصف پیمانه آب ریخته درش راگذاشته وبعد از ده دقیقه که حرارت زیاد بود باحرارت کم دم می کنیم.هر وقت دور برنج کمی خشک شد. آماده است . هنگام کشیدن در دیس لابلای آن مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.