ساندویچ مرغ(شاورما)
مواد لازم:
مرغ پخته شده خرد شده=1 عدد
پیاز قرمز=2 عدد
سیب زمینی سرخ شده=2 عدد
خیار شور=به مقدار کافی
گوجه فرنگی=1 عدد
نان ساندویچی=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس ساندویچ:
ارده سفید=4 قاشق غذاخوری
ماست=1 لیوان
آب=2/1 لیوان
سیر=5 حبه
نمک=1 قاشق غذاخوری
سس مایونز=4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با دو لیوان آب و 1 حبه سیر و 1 عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت 1 ساعت بپزد. پیازها را به صورت خلال ریز می کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته شده را خلال می کنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. مخلوط را در ظرف دیگری می ریزیم و سس را روی آن می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم. اضافه های نان ساندیچی را دور می ریزیم و داخل آن را با مخلوط پر می کنیم و خیار شور با گوجه فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ می گذاریم.
طرز تهیه سس:
تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم به طوریکه سس صاف و یکدستی بدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم.