مواد لازم:

باقالی رشتی(لوبیای کشاورزی)  یک لیوان   شوید یک سوم لیوان    سیر پنج حبه   روغن یک چهارم لیوان    تخم مرغ یک عدد   نمک یک قاشق مربا خوری   زردچوبه دو قاشق چایخوری     فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

اگر باقالای رشتی آماده و تازه و پوست کنده داشتید که خوش به حالتان وگرنه باید لوبیای کشاورزی را حدود بیست وچهار ساعت  در آب خیس کرده پوستش را بکنید .

 

سیر را له یا رنده ی ریز کرده با روغن داغ کنید فلفل  و زردچوبه را ریخته سپس شوید و لوبیا را در آن تفت داده با دو لیوان ٱب روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شوند.

اگر آب زیاد و شوید کمتر بریزید شبیه باقالا قاتوق و آب کمتر شبیه گل در چمن می شود.نمک را اضافه کرده تخم مرغ را از کنار ظرف به آرامی به آن اضافه کرده تا سفت شود.بعضی هم تخم مرغ را کمی هم می زنند.

 

وقتی تخم مرغ سفت شد غذا را در ظرف کشیده اگر هم نزده باشیم تخم مرغ را چهار قسمت کرده سرسفره می بریم.

حالا هراسمی دوست دارید رویش بگذارید.نوش جان