مواد لازم :

برنج دولیوان     لوبیا چشم بلبلی یک لیوان    پیاز متوسط دو عدد یا یک عدد بزرگ   شوید خشک نصف لیوان    سیب زمینی بزرگ یک عدد    روغن سه چهارم لیوان و دوقاشق غذا خوری   نمک سه قاشق غذا خوری    زرد چوبه یک قاشق غذا خوری     فلفل سیاه یک قاشق چایخوری 

طرز تهیه :

برنج را شسته با سه لیوان آب و دو قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم.

لوبیا را شسته و با آب یک ساعت خیس می کنیم.

پیاز را خلال کرده با سه چهارم لیوان روغن سرخ کرده  زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه می کنیم.

شوید را شسته در صافی ریز ریخته با پیاز داغ تفت می دهیم.

سیب زمینی را شسته پوست کنده ورقه کرده در آب سرد می ریزیم.

 

آب لوبیا را دور ریخته با شوید و پیاز داغ و سه لیوان آب یک تا یک ونیم ساعت با حرارت متوسط می پزیم سپس نمک اضافه کرده صبر می کنیم تا آبش کاملاً کشیده شود.

برنج و آبش را به لوبیای پخته و بقیه ی مواد اضافه کرده با حرارت زیاد تا جوش بیاید وبعد با حرارت متوسط تا بیشترآبش کشیده شود می پزیم.

کف یک قابلمه ی دیگر دو قاشق روغن را ریخته سیب زمینی های پوست کنده ی ورقه شده را می چینیم.

برنج و سایر مواد را روی آن ها بر می گردانیم.

در قابلمه را گذاشته حرارت را کم کرده منتظر می شویم تا برنج دم بکشد.