مواد لازم :

گوشت ران گوساله تکه ای حدود دویست گرم    پیاز متوسط یک عدد   برگ بو یک برگ    قارچ دویست گرم   پنیر تست ورقه ای چهار ورقه    نان تست هشت عدد   لیمو ترش یک عدد    نمک  فلفل سیاه  و آویشن هرکدام یک قاشق چایخوری    روغن یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

گوشت را با آب و پیاز و برگ بو آن قدر می پزیم که به راحتی ریش ریش شود (حدود سه ساعت یا بیشتر )بعد یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده صبر می کنیم تا ابش کشیده شده و سرد شود سپس آن را ریش ریش می کنیم.

قارچ را شسته ورقه ورقه کرده با روغن و آب لیمو ترش آن قدر حرارت می دهیم تا کاملاً آبش تبخیر شود.

نان تست های زیرین را در ساندویچ ساز قرار داده یک لایه قارچ بعد یک لایه گوشت یک ورقه پنیر  پودر آویشن و فلفل سیاه آخرش هم نان تست رویی را می گذاریم .

دستگاه را بسته صبر می کنیم تا نان ها تست شوند.