مواد لازم:گوشت 200 گرم   لپه 1فنجان   پیاز متوسط 1عدد   رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری   نمک زرد چوبه ادویه به مقدار دلخواه    روغن سرخ کردنی به مقدار لازم    سیبزمینی متوسط 4عدد   لیمو عمانی 3عدد  

طرز تهیه: گوشت رابه اندازه نصف بند انگشت ریزمی کنیم. پیاز را خلال کرده سرخ کرده زردچوبه وادویه را اضافه کرده  بعد به ترتیب گوشت رب ولپه را تفت می دهیم. آب اضافه کرده دردیگ زود پز یا معمولی می پزیم.لیموراباچنگال سوراخ کرده بانمک به خورش اضافه می کنیم تابپزد.

سیب زمینی ها را شسته پوست کنده خلال کرده سرخ می کنیم .خورش را در ظرفی کشیده خلال سیب زمینی را روی آن می ریزیم.