مواد لازم :

سبزی کو کو ( گشنیز جعفری شبد تره )شسته و خرد شده   سیصد گرم   قارچ ورقه شده  دویست گرم   تخم مرغ چهار عدد   نمک سه چهارم قاشق غذاخوری فلفل سیاه و قرمز نصف قاشق چایخوری زردچوبه یک قاشق مربا خوری   پنیر پیتزا ورقه ای  چهار ورقه  مغز گردو درشت خرد شده  نصف فنجان    روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه :

روغن را در یک تابه یا قابلمه ی نچسب ریخته قارچ ها را با حرارت زیاد سرخ می کنیم.

سبزی و نمک و ادویه و گردو را مخلوط کرده بعد تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم می زنیم.

پنیر ها را روی قارچهای سرخ شده که کف تابه پهن کردیم می گذاریم.

بقیه ی مواد را روی پنیر ها پخش می کنیم.

درتابه یا قابلمه را گذاشته ، حرارت را متوسط کرده صبر می کنیم تا کوکو خودش را بگیرد.و زیرش سرخ شود.سپس کوکو را بر می گردانیم.من کوکو را بریدم شما می توانید درسته توی یک ظرف دیگر یا همین ظرف برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.

نوش جان.