راستش من این دستور را با دستور بادامی پرینت گرفتم که سفیده ها یا زرده های تخم مرغ اضافه نمانند.

 مواد لازم:

زرده ی تخم مرغ چهار عدد   پودر قند دویست گرم   مغز گردو دویست گرم   آرد یک قاشق غذاخوری   بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری  وانیل نصف قاشق چای خوری

پودر پسته برای تزیین  دو قاشق چایخوری

برای تهیه ی این شیرینی به کاغذ روغنی احتیاج داریم.

 زرده ها را آنقدر می زنیم تا کرمی شوند.پودر قند و وانیل را کم کم به کرم اضافه می کنیم.بکینگ پودر را با ارد مخلوط کرده به کرم اضافه می کنیم.

 گردو را هم اضافه می کنیم.

 با قاشق مربا خوری مخلوط را با فاصله روی کاغذ روغنی توی سینی می چینیم و روی آن پودر پسته می ریزیم.

 سینی فر را پانزده دقیقه در طبقه ی وسط فر داغ صد و پنجاه درجه ی سانتیگراد قرار می دهیم.

پفک های سرد شده را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف می گذاریم.