برای تهیه ی این شیرینی به قالب های نان پنجره ای نیاز داریم.

 مواد لازم:

تخم مرغ  شش عدد    پودر نشاسته   صد گرم   آرد سفید  صدگرم   گلاب نصف پیمانه   روغن برای سرخ کردن   خاک قند و پودر یا خلال پسته برای تزئین  

 

 طرز تهیه :

نشاسته را درون کاسه ریخته ،گلاب را کم کم به نشاسته اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیری شود.تخم مرغ ها را شکسته به آن اضافه کرده هم می زنیم.آرد را با الک کردن به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم.

در تابه ای با دیواره ی بلند روغن زیادی می ریزیم و آن را داغ می کنیم.قالب ها را درون روغن قرار داده تا داغ شوند.سپس قالب را طوری در مایع فرو کرده که مایع روی قالب را نگیرد.اگر زیاد داغ باشد مایع همان جا از قالب جدا می شود و توی کاسه می افتد بهتر است کمی صبر کنیم تا خنک شود.

 قالب را در روغن فرو کرده و کمی تکان می دهیم تا نان از آن جدا شود.وقتی طلایی شد از روغن درآورده و روی صافی یا دستمال جذب روغن قرار می دهیم تا روغنش کم شود.

 سپس در ظرف چیده و روی آن خاک قند و پسته می پاشیم.