مواد لازم:

برنج چهار پیمانه    گوشت گوسفند و مرغ روی هم نیم کیلو    ماست سه لیوان    زعفران یک قاشق چایخوری در نصف استکان آب ولرم     نمک به مقدار دلخواه    روغن نصف لیوان   سیب زمینی دو عدد   پیاز یک عدد 

برنج را چهار ساعت قبل خیس می کنیم .در یک قابلمه ابتدا گوشت گوسفند سپس مرغ را چیده با پیاز و آب حدود دو تاسه ساعت می پزیم .با زود پز ،سی تا چهل و پنج دقیقه.تا جایی که نسوزد آبش را تبخیر می کنیم شاید زمان پخت در منطقه ی شما فرق داشته باشد،نمک اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم.سیب زمینی را پوست کنده ورقه می کنیم در آب سرد می ریزیم .

نصف روغن را در شیر جوش یا قابلمه ریخته داغ کرده ماست را که با یک قاشق سر خالی نمک  هم زده ایم درون آن می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا ماست داغ شود ولی نبرد.

در قابلمه ای دیگر آب را جوش آورده حدود یک قاشق سوپ خوری نمک ریخته برنج را ریخته وقتی یک جوش زد کاملاً زنده در صافی می ریزیم.

 

بقیه روغن را ته قابلمه ریخته سیب زمینی ها را چیده روی آن ها چند قطره زعفران می ریزیم.

نصف برنج را روی سیب زمینی میریزیم و گوشت و مرغ را روی آن می چینیم. کمی زعفران روی آن می ریزیم.

بقیه ی برنج را روی مرغ ریخته ، سطح آن را با ماست پوشانده و هرچه زعفران مانده روی ماست می ریزیم.

حرارت را کم کرده در قابلمه را گذاشته حدود چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت برنج دم می کشد.روی برنج به صورت زیر است.

برنج را می توانیم قالبی بر گردانیم یا با کفگیر بکشیم.

حالا یه کم برنج ما ته گرفته !