به یاد دوران دانشجویی و زمانی که ...

مواد لازم :برنج دو پیمانه    عدس سه چهارم پیمانه   تخم مرغ دو عدد   نمک و روغن به مقدار دلخواه    خرما چهار عدد

عدس را با آب پخته تا به اندازه ی نصف پیمانه آب باقی بماند.قبل از برداشتن از حرارت نمک می زنیم .برنج را با دوپیمانه آب و یک قاشق روغن می پزیم تا آبش تقریباً کشیده شود عدس را اضافه می کنیم.هم می زنیم و حرارت زیرش را کم کرده درش را می گذاریم تا دم بکشد.

روغن را داغ کرده هسته ی خرما را درآورده کنار تابه می گذاریم.تخم مرغ ها را در روغن می شکنیم.