یک پست آشپزی در ماه رمضان نیشخند

سالاد کاهو لوبیا برای من یک خاطره است .قبل از جنگ یعنی دوران کودکی من ،تقریباً هر سال سیزده بدر نهار باقالی پلو ومرغ و سالاد کاهو با لوبیا داشتیم .البته آن وقت ها این قدر قارچ خوراکی وجود نداشت و ما قارچ خور نشده بودیم.

مواد لازم :

کاهوی خرد شده دو لیوان  لوبیاچیتی یا قرمز پخته یک لیوان    گوجه فرنگی خرد شده نصف لیوان   قارچ خرد شده یک چهارم لیوان   روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری آب لیمو یک قاشق سوپ خوری   نعناع خشک یک قاشق غذا خوری   نمک به مقدار دلخواه 

طرز تهیه : مواد را آماده کرده و با هم مخلوط می کنیم یا کنار هم می چینیم.