مواد لازم:برنج ٢لیوان   سبزی پلو (تره شبد گشنیز جعفری سیرسبز) نیم کیلو   نمک وروغن به مقدار لازم   سیب زمینی یا نان لواش به اندازه ته دیگ

طرز تهیه:            برنج را پاک کرده شسته با آب ولرم ونمک حداقل دو ساعت خیس می کنیم.سبزی را "پاک کرده شسته  وخرد می کنیم.آب راجوش آورده در آن نمک  و بعد برنج رامی ریزیم .وقتی چند دانه برنج روی آب افتادوبرنج ها زیر دندان سفت نبود البته کمی زود تر از بقیه پلوها کمی از سبزی را در آب می ریزیم کمی که جوشید برنج را صاف می کنیم.روغن را در  قابلمه ریخته  سیب زمینی ورقه شده یا نان لواش را کف آن قرار داده نصف برنج را می ریزیم سبزی را روی آن وبقیه برنج را روی سبزی می ریزیم. دوقاشق غذا خوری روغن مایع ریخته در ظرف را می گذاریم .حرارت تقریبا"زیاد باشدتا بخار کند(بین ۵تا١٠دقیقه)معمولا" آب سبزی نیاز به آب ریختن را برطرف می کند ولی اگر احساس کردیم برنج زنده است نصف استکان آب جوش روی برنج می دهیم. حرارت راکم کرده شعله پخش کن می گذاریم تا برنج دم بکشد.