پارسال همین وقتها بود که یکی از دوستان این دستور را داد وامتحان کردیم وخیلی هم خوب بود.

مواد لازم :  عسل سه قاشق سوپخوری   شکر یک پیمانه    کنجد یک پیمانه سر پر   روغن مایع  سه قاشق سوپخوری   آب یک چهارم پیمانه   زعفران دم کرده یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:شکر روغن آب عسل راباهم روی حرارت زیاد می گذاریم تا شکر آب شده ویک شربت جوشان بدست آید.(ظرف را روی حرارت تکان می دهیم تا نسوزد وحرارت یکسان پخش شود.)بعد کنجد را اضافه کرده سریع باقاشق هم زده تا کم کم کنجدها داخل شربت بو بخورند.بعد از چند دقیقه که رنگ کنجدها شکلاتی شد کمی از مواد را دریک ظرف آب سرد می ریزیم وقتی سرد شداگر به دندان نچسبید زعفران را ریخته وپس از یک دقیقه زیر ظرف شعله پخش کن گذاشته وتاحد ممکن حرارت را کم کرده سپس مواد را با قاشق کم کم در یک سینی که چرب کرده بودیم می ریزیم .وقتی خنک شد به راحتی می توان از سینی جدا کرد.