مواد لازم خمیر :سیب زمینی متوسط آب پز پوست کنده له شده شش عدد   تخم مرغ  دو عدد   نمک و فلفل  سیاه و قرمز و زرد چوبه به مقدار دلخواه   پودر مغز نان باگت یا آرد سوخاری سه قاشق غذا خوری

طرز تهیه خمیر : مواد را با هم ورز داده و کنار می گذاریم.

مواد لازم  داخل کراکر : پیاز متوسط یک عدد  گوشت چرخ کرده یا سویا یک لیوان ( اینجا من سویا ریختم با نصف قاشق عصاره ی گوشت گوساله.)  رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری   جعفری خرد شده یا خشک یک قاشق غذا خوری نمک فلفل زرد چوبه به مقدار دلخواه روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه : پیاز را سرخ کرده ، سویا را تفت داده رب را هم اضافه کرده و تفت می دهیم.می توان یک قارچ متوسط ریز خرد شده را اینجا اضافه کرد. سپس حرارت را خاموش کرده جعفری را روی آن می ریزیم.

 

در آخرین مرحله به روغن و آرد سوخاری برای سرخ کردن کراکر ها نیاز داریم.

یک گلوله به اندازه ی دلخواه مثلاً یک نارنگی برداشته درونش را گود کرده یک قاشق از مایع می ریزیم  لبه های کراکر را به هم رسانده تا روی مایع را بپوشاند .کمی در دستمان تختش می کنیم پشت و رویش را به آرد سوخاری آغشته می کنیم.

سپس در روغن و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.

یکی دو بار پشت و رویش می کنیم.

بفرمایید. نوش جان