مواد لازم( برای یک نفر) :

برنج یک پیمانه پلوپز    گوشت چرخ کرده صد گرم    پیاز متوسط یک عدد   روغن چهار قاشق غذا خوری   زعفران آب زده دو قاشق مربا خوری   سماق دو قاشق غذا خوری   سیب زمینی متوسط یک عدد   نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه   آب به مقدار لازم

طرز تهیه:برنج را شسته و با آب و نمک حدود یک ساعت(بستگی به نوع برنج دارد.) خیس می کنیم.

پیاز را نگینی خرد کرده با دو قاشق روغن کمی تفت می دهیم گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم ،نمک و فلفل سیاه را می ریزیم.بیشترزعفران را اضافه کرده و تفت می دهیم.

آب را جوش آورده نمک ریخته برنج را در آن ریخته وقتی چند دانه ی آن روی آب افتاد و بین دو انگشت بدون زبری له شد برنج را صاف می کنیم.

سیب زمینی را پوست کنده حلقه حلقه کرده کف قابلمه دو قاشق روغن را ریخته سیب زمینی ها را در آن می چینیم چند قطره زعفران روی آن ها میریزیم.

یک لایه برنج ریخته سپس گوشت و سماق ریخته و بقیه ی برنج را ریخته وروی آن بقیه ی گوشت و سماق را می ریزیم. بعد از داغ شدن ظرف نصف استکان آب روی آن ریخته در قابلمه را بسته ابتدا حرارت را زیاد وقتی بخار افتاد حرارت را کم کرده و حدود بیست دقیقه صبر کرده تا دور برنج کمی زرد شود.

سپس برنج را مخلوط کرده و می کشیم.