مواد لازم :سینه ی مرغ فیله شده سه چهارم سینه   سویای خیس خورده یک ونیم لیوان   آردسفید شش قاشق غذاخوری    شیر خشک یا کافی میت چهارقاشق غذا خوری  سیر سه حبه   تخم مرغ یک عدد   روغن مایع دو قاشق غذا خوری    ادویه :فلفل سیاه و قرمز زنجبیل به مقدار دلخواه    نمک به مقدار دلخواه   عصاره ی مرغ یک بسته(در این صورت مقدار نمک را کم و کمتر می کنیم .)

نکته از چهار قاشق غذا خوری پنیر پیتزای رنده شده هم استفاده کنید.

مرغ و سویا و سیر را میکس یا چرخ کرده بقیه ی موار را اضافه کرده و کمی ورز می دهیم.

 مواد را توی کیسه فریزر ریخته دو سه ساعت در یخچال نگه می داریم.

 گوشه ی کیسه فریزر را با قیچی بریده به اندازه ای که می خواهیم قطر سوسیس هایمان باشد،سپس با فشار درون روغن داغ می ریزیم .(کیسه باید کمی ضخیم باشد که بر اثر فشار پاره نشود .)

 اگر سوسیس در روغن غوطه ور باشد بهتر سرخ می شود و اگر نبود مثل من چند بار پشت و رویش کنید.

نوش جانلبخند